Název | Množství a jednotka |
---|---|
hrubá mouka | 60 g |
mletý cukr | 200 g |
mleté vlašské ořechy | 200 g |
vejce | 1 - 2 ks |
citronová kůra | |
čokoládový krém | |
čokoládová poleva |
kakaový krém
Název | Množství a jednotka |
---|---|
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
4 kusy |
krupicový cukr
Upravit ingredienci: krupicový cukr
|
200 gramů |
vanilkový cukr
Upravit ingredienci: vanilkový cukr
|
1 balíček |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
250 gramů |
kakao
Upravit ingredienci: kakao
|
2 lžíce |
rum
Upravit ingredienci: rum
|
2 lžíce |
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Ovesné vločky lehce osmahneme na másle, zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme na... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA